Contacteer ons via WhatsApp

Een geboortekaartje laten ontwerpen?

Heb je tussen onze kaartjes in de collectie een kaartje gevonden dat je mooi vindt maar nog een beetje wil wijzigen? Of heb je niet volledig je ding gevonden en ben je nog op zoek naar iets anders?

Geen probleem! Wij ontwerpen een kaartje volgens hoe je zelf wil!

Hieronder vind je onze 4 opties waaruit je kan kiezen. Heb je een vraag of is er een optie die je graag wil uitproberen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Optie 1

Kies een kaartje uit de collectie

Heb je een kaartje in onze collectie gevonden dat je helemaal goed vindt en waarbij we er dus enkel nog jouw tekst op moeten plaatsen? Dan kan je voor deze optie kiezen. Ook als je nog enkele kleine aanpassingen wenst zoals bijvoorbeeld een wijziging van de kleur of lettertype is deze optie perfect geschikt voor jou! Indien je dat wenst kan je bij ons een afspraak maken om de tekst goed te zetten en het kaartje samen op punt te stellen.

De kaartjes in onze collectie zijn uniek, door onszelf geïllustreerd en nergens anders op internet te vinden.

Optie 1: Kies een kaartje uit de collectie

 

 

Optie 2

Een kaartje uit de collectie aanpassen / combineren

Heb je een kaartje gevonden in onze collectie dat je goed vindt maar waarvan je de kleuren nog anders wil en waarbij je een illustratie wil vervangen naar één die je op een ander kaartje hebt gezien? Dan kan je kiezen voor deze optie.

Voorbeelden:

  • Je hebt een kaartje gekozen waarop een hondje staat maar eigenlijk had je liever het katje van een ander ontwerp op je kaartje staan.
  • Je zou graag het jongetje van een bepaald ontwerp op je kaartje zetten samen met het meisje van een ander ontwerp.
  • Je hebt een konijntje in een landschap gezien op één van onze kaartjes maar je wil enkel dit konijntje op een effen achtergrond.

Bij deze optie tekenen we niets nieuw maar combineren we bestaande elementen.

Leg ons dit gerust uit via mail of per telefoon of kom even langs bij een afspraak, zo kunnen we dit samen met jou uitproberen.

* Bij deze optie komt je kaartje 2 weken na de geboorte van jouw kindje ook in onze collectie, omdat je voor een combinatie koos van onze bestaande illustraties. Wil je je kaartje uniek voor jezelf?
Kijk dan hieronder even verder bij optie 4.

Optie 2: Een kaartje uit de collectie aanpassen of combineren

 

 

Optie 3

Een kaartje op maat dat nadien in de collectie mag

Vind je niet meteen je ding in onze collectie en heb je een ander idee voor het kaartje van je kleine spruit? Kies dan voor een kaartje volledig op jouw maat, maar dat 3 weken na de geboorte in onze collectie mag komen.

Het verschil met optie 2 is dat we volledig nieuwe illustraties voor jouw kaartje maken.

* Omdat jouw kaartje ook in onze collectie komt, betaal je slechts 1/2de van de gewerkte uren voor het ontwerp. Dat komt op 30 euro / uur incl. BTW ipv 60 euro / uur incl. BTW.

Voorbeeld prijsberekening:

Stel dat een ontwerp 3 uur werk is dan is dat dus slechts 3 x 30 = 90 euro incl. BTW

Wil je aan minder werkuren komen? Kies ook gerust bij deze optie voor een combinatie met een illustratie uit onze bestaande ontwerpen.

Optie 3: Een kaartje op maat dat nadien in de collectie mag

 

 

Optie 4

Een kaartje volledig op maat en exclusief

Wens je door ons een kaartje te laten ontwerpen dat uniek is voor jezelf is en we dus niet opnemen in onze collectie? Kies dan voor deze optie.

Voorbeelden:

  • Je gaat vaak gaan duiken en zou het leuk vinden om je baby in duikerspak op je kaartje te zetten.
  • Je hebt thuis een lieve hond lopen en je zou hem ook graag op het kaartje zetten. Stuur ons gerust een foto van hem door en wij maken er een leuke illustratie van!
  • Je zou graag een kaartje door ons laten ontwerpen waarin een leuke ijsbeer in een sneeuwlandschap zit.

Aarzel niet om ons te contacteren via mail of telefoon of kom even langs bij een afspraak, wij luisteren graag naar je (al dan niet gekke) ideeën!

Optie 4: Een kaartje uit de collectie aanpassen of combinerenElla
Esmée
Isaak
Jack
Jacob
Renée
Warre
Josephine
Emma
Giselle
Lindert
Alice