Contacteer ons via WhatsApp

Werkwijze

Via mail
 

Veelgestelde vragen

Het is zeker mogelijk om bijons een afspraak te maken. Dit kan via een mailtje naar info@beenice.be of door een telefoontje naar 0496 58 80 09. Bij zo’n afspraak stellen we samen het kaartje op punt indien enkel de tekst of kleur aangepast moet worden, of we luisteren naar je idee zodat we jouw gewenste kaartje kunnen ontwerpen. Uiteraard hoef je niet langs te komen indien je te ver woont. Alls kan ook zeker via mail gebeuren en alles kan via de post verzonden worden.

Als de kleur van een kaartje of lettertype je niet volledig bevalt, passen wij dit graag voor je aan!

Dit kan zeker. Wij illustreren en ontwerpen alles zelf. Onze volledige collectie is uniek door ons ontworpen. We kunnen hieraan makkelijk aanpassingen doen maar we kunnen ook een volledig nieuw ontwerp voor je maken. Hiervoor rekenen we 50 euro / uur excl. BTW. Hoe lang het duurt om je kaartje te ontwerpen kunnen we inschatten na een gesprek met jouw wensen. Indien jouw ontwerp nadien (pas na de geboorte) in onze collectie mag komen krijg je extra korting op jouw ontwerp!

Omdat onze geboortekaartjes gedrukt worden op een drukpers en deze opgestart moet worden, is het minimum 50 geboortekaartjes. Dit geldt ook voor de babyborrelkaartjes.

Verder kan je bij de aantallen verspringen per 25 kaartjes dus bv. 75 kaartjes is ook mogelijk. De prijs per stuk is dan de stukprijs die staat bij 50 stuks.

Kleinere hoeveelheden zoals bv. 25 of 40 geboortekaartjes is helaas niet mogelijk.

De papiersoort van onze geboortekaartjes is 400 gr houtvrij mat stevig papier.

Indien je interesse hebt in een ander papier (bv. een heel dikke kaart), aarzel niet om ons hierover te contacteren! Wij kijken na wat we voor jou kunnen doen en maken dan een offerte op maat.

De formaten die op onze website voorstellen zijn:
- Tweeluik vierkant12 x 12 cm
- Tweeluik US liggend 9,7 x 21 cm
- Tweeluik US staand 9,7 x 21 cm
- Postkaart 10,5 x 14,8 cm
- Drieluik vierkant 12 x 12 cm

Deze formaten passen allemaal in een standaard envelop, wat wil zeggen dat er maar 1 postzegel op hoeft. Indien je interesse hebt in andere formaten, vraag ons dan gerust een offerte op maat.

Het formaat 10,5 x 14,8 cm tweeluik is ook mogelijk, dit staat niet op de site maar kan wel en past ook in een standaard envelop. De prijs hiervan is dezelfde als van een US tweeluik kaart.

Op onze pagina “doosjes” vind je een overzicht van de doosjes die we ter beschikking hebben. Indien jouw voorkeur er niet tussen staat, aarzel dan niet om bij ons even na te vragen of we ze toch kunnen maken. Afhankelijk van de gevraagde hoeveelheid kunnen we bekijken of we deze kunnen maken.

Onze doosjes in een andere kleur bestellen is helaas niet mogelijk. Bij een gewenste hoeveelheid vanaf 100 stuks kijken we toch even na wat we voor jou kunnen doen.

Het formaat van de stickertjes dat op onze website staat is 4 cm rond. Het is zeker ook mogelijk om voor een ander formaat te kiezen. Dit kan je tot op de mm kiezen. Aarzel niet om ons hierover te contacteren.

De zakjes zitten hier standaard niet bij. Deze kan je apart in de winkel kopen of bij ons aan 6,50 euro per 100 zakjes.

Het naambord is een plaat zonder gaten en zonder bevestigingssysteem. Een bord kost 48 euro incl. btw. Wens je er toch 4 gaten in inclusief een bevestigingssysteem dan is er een meerprijs van 20 euro. Dit komt dan op 68 euro incl. btw.

Onze enveloppen vind je door op de pagina “kaartjes” naar beneden te scrollen en onder “enveloppen” voor langwerpig of vierkant te kiezen. Op onze website vind je een overzicht van de kleuren die we ter beschikking hebben.

Van zodra je de ontwerpen van de accessoires goed vindt, gaan wij aan de slag om ze te maken, dit duurt gemiddeld 1 week. Je kan deze komen afhalen of we kunnen deze verzenden in een pakketje. Bij een pakket moet je 2 dagen extra rekenen. Het verzenden van geboortekaartjes heeft geen meerprijs, het verzenden van accessoires heeft wel een meerprijs. Daarom bundelen we best alle accessoires samen in één pakketje zodat maar één verzending nodig is.

Indien je bij ons geboortekaartjes bestelt worden deze gratis naar jou verzonden (binnen België of naar Nederland).

Wens je nog accessoires bij ons te bestellen zoals stickers, labels, buttons, doosjes, een naambord of enveloppen dan worden deze in een pakketje naar jou verzonden. De verzendkost hiervan is 6,95 euro incl. btw per pakketje.

Je kan er ook voor kiezen om alles bij ons te komen ophalen. Geef ons even een seintje en dan leggen wij alles voor jou klaar op één van onze volgende adressen: Stationsstraat 4, 8020 Oostkamp of Oostendse Steenweg 81, 8000 Brugge.

Bij ons hoef je geen voorschot te betalen. Wij sturen de factuur na de geboorte van je kindje op en dan kan je binnen de twee weken de factuur betalen via een overschrijving of je kan cash betalen bij afhaling.

Uiteraard maken wij voor jou graag een prijssimulatie op zodat je een beeld krijgt van de totale prijs.
Moest je de prijs zelf willen berekenen, geven wij hieronder even een voorbeeld:

Stel je bestelt 100 kaartjes met formaat tweeluik 12 x 12 cm. Dan kijk je naar de prijzentabel rechts op de pagina van het kaartje en zie je dat je bij 100 kaartjes 1,50 euro / stuk betaalt. Dan doe je 100 x 1,50 = 150 euro. Stel je kiest voor 125 kaartjes, dan blijft dit ook aan de prijs van 1,50 euro /stuk, zoals je kan aflezen in de tabel. Vanaf 150 kaartjes wordt dit 1,40 euro / stuk. Zo kan je dit ook berekenen voor de bijpassende accessoires die je er bij kan bestellen.

Er wordt 1 keer een (vaste) prijs aangerekend voor de opmaak van het kaartje. Indien je kiest voor een kaartje uit onze collectie dan is dit 25 euro. Dit staat ook rechts in de tabel onderaan vermeld. Wens je aanpassingen aan het ontwerp dan berekenen we jouw prijs op maat.

Wij sturen je steeds een digitale proef met jouw tekst. We kunnen je ook een kaartje opsturen met de tekst en kleuren zoals het op onze website staat, dit is 1 euro. Wens je een proefdruk op het echte papier met jouw tekst (en kleuren / ontwerp) dan kan dit ook voor 5 euro.

De pdf kunnen we je niet bezorgen omdat we onze originele/aanpasbare bestanden enkel bij ons houden vanwege het auteursrecht, maar de jpg kunnen we je wel bezorgen!

Van zodra je kindje geboren is mag je ons een smsje sturen, ons gsm nummer is 0496 58 80 09.
Dit mag zeker ook op zaterdag of zondag! Waarom een smsje? Dit zien we vaak sneller dan een e-mail waardoor we je kaartje sneller kunnen laten drukken. In dit smsje mag je ons het volgende doorgeven: geboortedatum, gewicht, lengte en eventueel het uur van geboorte.
Ook het kamernummer mag je doorgeven in het geval dit vermeld staat op je geboortekaartje.

De tijd die nodig is om je kaartjes te drukken is telkens 1 werkdag. Nadat je de gegevens van de geboorte hebt doorgegeven via sms (zie ook “Hoe breng ik jullie op de hoogte dat mijn kindje geboren is en dat de kaartjes mogen gedrukt worden”) zit er 1 werkdag tussen je verstuurde sms en het moment dat de kaartjes klaar zijn. Stuur je ons bijvoorbeeld een smsje op maandag om 10u dan zijn de kaartjes gedrukt tegen de dinsdagmidag. Stuur je ons bijvoorbeeld een sms op woensdag om 8u ‘s morgens dan maken wij je kaartje nog inorde bij het begin van de werkdag en heb je je kaartjes misschien nog de avond zelf, maar hierover hebben we vooraf geen zekerheid. Daarom zeggen we standaard 1 werkdag

Indien je kindje geboren wordt in het weekend, worden je kaartjes op maandag gedrukt en zullen deze klaar zijn op maandagavond. Als je op vrijdag voor 10u bevalt proberen we je kaartjes nog klaar te hebben tegen die avond maar dit kunnen we vooraf niet met zekerheid zeggen. We doen ons uiterste best!

Indien je kindje geboren wordt in het weekend, worden je kaartjes op maandag gedrukt en zullen deze klaar zijn op maandagavond. Als je op vrijdag voor 10u bevalt proberen we je kaartjes nog klaar te hebben tegen die avond maar dit kunnen we vooraf niet met zekerheid zeggen. We doen ons uiterste best!

Vooraf zullen we jou vragen of je de geboortekaartjes zelf komt ophalen bij ons of je ervoor kiest dat Bpost de kaartjes bij jou bezorgt. Kies je voor de eerste optie ben je welkom na een seintje op ons adres: Stationsstraat 4, 8020 Oostkamp. Indien je voor de tweede optie kiest mag je ons een adres doorgeven waarop Bpost de kaartjes mag afleveren. Het is aangeraden ome een adres op te geven waarop iemand de hele dag aanwezig is. Bpost weet namelijk niet vooraf om hoelaat ze er zullen zijn. De kaartjes voor de deur afleveren zonder dat er iemand thuis is is echter niet mogelijk.

Het verzenden van je geboortekaartjes is gratis. Hou er wel rekening mee dat dit één werkdag langer duurt dan als je ze zou komen ophalen. Je mag eventueel ook de dag van bevalling nog beslissen welke optie je het liefst hebt.

Dat is zeker mogelijk maar dit kan enkel bij een extra bestelling vanaf 50 kaartjes.

Via de facebookpagina van beenice kan je acties en wedstrijden volgen!

Wij sturen de factuur na de geboorte van je kindje op en dan kan je binnen de twee weken de factuur betalen via een overschrijving.
Ella
Esmée
Isaak
Jack
Jacob
Renée
Warre
Josephine
Emma
Giselle
Lindert
Alice